Vilken underbar jul vi har haft! Barn, barnbarn , tomte , god mat och vansinnigt roligt!

Automatiskt går tankarna några år tillbaka, då saknaden efter min familj var enorm!  Att vara 150 mil från varandra samt vara ständigt olycklig, var ingen lek!

Att efter det träffa Kristoffer, en underbar, trygg man med mycket tålamod, var guld för mig! Han blev älskad av familjen direkt och han tog alla till sitt hjärta! <3

På Juldagen var nästan alla här, det saknades en av mina döttrar med familj som firade med mannens föräldrar. När vi satt runt matbordet och alla njöt av kalkonen,  kom tårarna i ögonvrån, det var så underbart att känna glädjen, värmen och kärleken från alla!
Med tacksamhet startar jag varje dag,   med respekt och  kärlek till livet, som blev just som jag alltid önskat!

 
Vaknade pigg och utvilad, hääärligt! Slängde ett öga på klockan... oooo noooo, har missat tvättiden!I vårt hus är vi många om tvättstugan och sist jag så var det fulltecknat till den 24e...
Jag väckte Ludde, sjusovarn nummer ett!
Tänkte att vi tar en lång promenad så jag blir lite gladare. Vi stannade till i tvättstugan för att ta bort låset, då ser jag till min stora glädje att det finns en tid på fredag! Tack gooode...

När vi kom ut började det regna så klart, men man är ju förberedd när man bor här ;) Alltid regntäta kläder. Värre för Ludde dock som avskyr vatten ute.
Nåja så lång blev inte promenaden, men 20 minuter fick jag honom att stanna ute i alla fall! 

Hemma satte jag igång med frukosten, märkte efter ett tag att vattnet till äggen inte blev varmt! Kollade så rätt platta var på , jo då!  Åååååh!    Efter mycket om och men fann jag en barnsäkerknapp, som råkade vara påslagen, den ser till att ingen ström når fram!
Det är svårt att hålla lugnet ibland, speciellt på mornar om de går snett!

Bara att starta om dagen, frukost i magen och känna lugnet!
 
Oj vad tiden går fort, ser att jag inte har varit här sedan oktober !!!

Dagarna är fyllda av vovve och familjeliv! Positivt egentligen att inte komma ihåg bloggen =0P   ...

Snart är Julen här och den ser jag fram emot mer än på många jular innan.  Vi skall fira med Elin, Gudde och Tova! Detta är Tovas första medvetna jul, det skall bli så spännande!  Ludde skall vara tomte, vi har köpt världens finaste lilla tomterock till honom!

Juldagen skall vi fira här hemma hos oss, Linda, Elin ,Isak med familjer, med kalkon och hela köret. Jag är så tacksam över vårt fina hem, där vi äntligen har plats för alla på en gång!

Tyvärr kommer inte Martinas familj då de skall fira med svärföräldrarna, men jag skall passa Amanda i Göteborg den 20e , så vi får förfira lite då! ;)

Det bästa av allt!!! Kristoffer är hemma över julen, inget arbete då!  Första storhelgen tillsammans