Det har varit en riktigt go helg med mys!
I Lördags var det ju melodifestivalen som jag älskar! Det är väl inte så mycket låtarna i sig, som själva ståhejet omkring! Jag sitter och tittar med Ludde bredvid mig och min bror i telefon/chatt. Kristoffer piper in i sovrummet och hittar någon sport att se på så länge! Hehe...
Vi, brodern och jag har så roligt. Vi kommenterar allt och är riktiga "proffstyckare". Nu har vi upptäckt ett dilemma dock, så fort vi gillar någon låt antingen han eller jag, så åker den ut. Haha det slår aldrig fel. Gillar vi inga så gissar vi vilka som kommer att röstas in, så åker de! Haha I Lördags sa vi inget positivt om någon men skojade om vilka som "inte kommer att gå vidare", det fungerade med  3 av 4. "Smartisar" :P

****************************************************************************
När jag ändå är inne på tv så började ett annat av mina hatälskaprogram, Big Brother. Åh detta irriterande, sköna program. Jag har så klart redan ett irritationsobjekt, en riktig vad man kallar "Bimbo". Nu tror jag inte att hon kan vara så blåst på riktigt, det skulle ju vara fruktansvärt den dag hon fattade det själv i så fall! Kanske det är så att mindre intelligenta människor lever sitt liv i sin lilla värld utan att förstå att de inte ses som speciellt visa?
Årets irritationsobjekt heter Hannah Widerstedt! Haha en riktigt skön, dum blondin som med slapp underkäke, brett artikulerande,bara säger korkade saker, ser ner på bögar och som vill ha sex hela tiden.
Det är lite tragikomiskt att se en ung flicka åla sig i otakt runt en stolpe, ingen runt omkring bryr sig om hennes tafatta försök, med plutande läppar och svankande rygg. Strax efteråt berättar hon att hon jobbar som strippa i London, skryter om sin stooora blogg, hur många "hits" hon har på youtube, att hon bara använder kläder och väskor från Praaada, Fendi etc...
Resten av människorna i Huset verkar okej, ett gott gäng som jag ser fram emot att följa!
****************************************************************************
Jag har länge önskat en liten skrivhörna i vardagsrummet, är lite trött på att sitta med datorn i knät i soffan. Har i och för sig ett liten behändigt laptopbord för knät, men jag blir så splittrad, för oftast står teven på och jag klarar inte av att inte titta, så slår hjärnan slint och inget fastnar ( det är nog lätt så efter en stroke).

I vart fall så gick vi och handlade igår, vi var i djuraffären , där vi köpte godis och en leksak till Ludde, sedan vidare till Ö&B , Willys och till slut Jysk. Där, bland alla skrivbord stod det, ett fint litet databord, lagom stort för mitt hörn. Vi köpte det och optimister som vi är tänkte vi att den lådan inte var så jobbig att ta hem, gående!  haha
Med snöre om emballaget tog vi tag i varsin ända, tog matkassarna i varsin andra hand. Det var tung, irriterande tungt. Så fort den ena hade ett bra tag, tappade den andre sitt.  
Väl hemma läste jag att det hela med kartong vägde 22,6 kg!!!   haha!

Jag bestämde mig för att sätta ihop bordet innan jag lagade mat, vilket resulterade i att Kris tog en macka efter ett tag ;)

Självklart satt  jag skenan i tangentbords-brädan upp och ner, samt konstaterade att den som borrat hål för hjulen måste ha varit redigt berusad. Med borr och skruvdragare gick det att fixa till snyggt, utan att trät sprack!
Det blev bra, jag är nöjd! :)

****************************************************************************
Idag vaknade jag kl.5 av ont i munnen, det är inte kul.
Halva ansiktet värkte långt upp från huvudet och ner i käken, som tur är hjälper mina tabletter mot inflammation, så nu kan jag njuta av kaffet och känna välbehag ett tag!
Dagens plan är att gå och simma, men det beror ju helt på om svullnaden går ner.

****************************************************************************
Igår kom bekräftelsen på mitt nya domännamn, annicakvarnstrom.com, weee! Nu skall min söte svärson bygga mig en ny blogg där jag kan härja fritt! Höhö!

Nu blir det en lutare på soffan med Ludde ett par timmar, inte klokt att vara vaken så här tidigt ;)

Ha en fin dag!
2/20/2012 06:21:17 pm

Nu kan du sitta vid ditt kontor, skriva på ditt domän, njuta av blondiner och jobba samtidigt! Lovely!

Reply
Annica Kvarnström
2/20/2012 06:32:38 pm

Tack ! Haha...
Ja det är riktigt mysigt! Ser fram emot att starta nya bloggen från scratch!
Älskar att sitta här i min lilla vrå, det blir mindre tevetittande! :)
Kraaam

ReplyLeave a Reply.