Ända sedan jag var tonåring har jag önskat en. Jag har varit på väg tusen gånger men alltid fegat ur!
Tänk att det skulle kräva Elins mod.Haha
Hennes öronextension hade ramlat ur och försvunnit på badhuset, så vi stannade till och köpte nya. När vi skulle betala sa hon
 - En piercing i mammas  näsa med!
 - Vad? sa jag, och kände hur det började snurra i skallen!
- Ja, du har önskat det så länge, nu gör vi det!
Hon höll mig i handen då jag var säker på att jag skulle svimma! 
Snabbt gick det, ont gjorde det, men nu sitter den där...
Den efterlängtade Stenen! =0)
Picture

 
Måndag Morgon 

Vaknade ganska sent, skönt att kunna sova ut utan dåligt samvete när det ändå regnar så in i bomben ute!
Igår var en fin dag! Vi startade med att åka och köpa Kristoffer en ny telefon, hans har inte tålt allt regn senaste tiden. Vi hittade en vatten och stöttålig så han är nöjd och glad! =0)
Tänk ändå... När jag var liten hade vi en  telefon i huset! Inte ens telefonsvarare! Svarade man inte fick de ringa upp igen!
Nu har oftast alla i hushållen varsin telefon! Vad hände, som gjorde att vi var tvungna att nå varandra hela tiden? Nu klagar inte jag, bara funderar!
 Min mobil vill jag inte vara utan, den är mitt minne, äggklocka, ibland kamera, googlesökare utöver det vanliga ringandet och sms.
Jag är ingen telefonpratare, messar helst! Har svårt att koncentrera mig i ett samtal, fångar något min blick så är jag helt lost i samtalet!
Nåväl, på eftermiddagen passade vi lilla Tova när Elin och Gudde var ute och övningskörde! Hon är fascinerande och rolig, härmar sista ordet i alla meningar, sjunger och pratar heeela tiden sitt eget lilla språk! En glad liten flicka som tillsammans med sin mamma verkligen förgyller mina/våra dagar!
Nu skall jag väcka Kristoffer!
Picture

 
Flyttar min blogg till min hemsida! =0)
Det känns lite roligare att kunna separera bilder och text!
Välkomna!
 
Start blogging by creating a new post. You can edit or delete me by clicking under the comments. You can also customize your sidebar by dragging in elements from the top bar.